If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На "булеварда" пред една от банките, точно се качих в колата и мина покрай мен. Видях колата в огледалото, а като мина и теб през прозореца. Даже мислех да те догоня, но щях да изпусна другата банка, беше към 3 и нещо следобяд. Другия път.
Да,е аз сигурно преди феста ще слизам пак надолу може да се видим ако не направо на феста и така
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Преди малко на паркинга на зимния видях една 145-ца сребриста (леко към бежово) с регистрация СА 27... нещоси и една 156 сребриста с регистрация СА 11... нещо си И двете имаха форумни стикери на задните стъкала и лентички Алфа Ромео България на регистрационните табели Бяха паркирани една до друга
Стана ми интересно на кога са и каква е тая импровизирана сбирка около зимния
Моя е 145 -цата Коментирах колата ти, колко е лъскава, а моята мръсна до нея. И на мен ми беше интересно да разберем кой си.
Днес в 14:40 по "Костенски водопад" мина една колежка с червена 147.Номера е СА7... останалото не го запомних.Имаше стикер на задното стъкло и хубав тунинг.
Трябва да съм била аз. Бях доста отвеяна защото малко преди това чаках на зелен светофар да ми светне зелено
Днес в 9:15 с колегата tonov се разминахме на Константин Величков при лукойла.Аз му присветнах , но той май не ме видя.По-късно при илиенци на едно кръстовище се засякохме с една червена 155.Толкова се загледах в нея , че непогледнах номера.Цялата беше изрисувана с емблемите на алфа.Колегата ми вдигна ръка, аз също.
Comment